Акція “ІТС проти коронавируса” – кожному користувачеві ІТС ПРОФ місяць підтримки в подарунок

ІТС (ИТС) ПРОФ и ТЕХНОУкраїнський бізнес в терміновому порядку пристосовується до життя під час карантину. Щоб допомогти вижити підприємствам в цей непростий час, Спілка автоматизаторів бізнесу (САБ) прийняла рішення кожному користувачеві, який має в квітні 2020 діючий договір ІТС ПРОФ, надати безкоштовно додатково один місяць підтримки інформаційно-технологічного супроводу версії ПРОФ.

Наприклад, якщо ваш договір супроводу закінчувався у травні 2020 року, то з урахуванням акції “ІТС проти коронавірусу” ви зможете скористатися підтримкою ІТС у повному обсязі до кінця червня 2020 року без додаткової оплати.

Умови акції “ІТС проти коронавируса”

галочкаОдин місяць підтримки безкоштовно надається всім існуючим користувачам ІТС версії ПРОФ, що мають діючий в квітні 2020 договір ІТС ПРОФ (платний, пільговий на 3 місяці або пільговий за схемою 8 + 4), шляхом пролонгації чинного договору на один місяць.
галочкаПролонгація договорів на 1 (один) місяць буде виконана автоматично. Ніяких додаткових дій з боку користувачів здійснювати не потрібно.
галочкаУ разі, якщо договір підтримки закінчився в березні 2020 або раніше, то для участі в акції слід укласти договір супроводу з квітня 2020.

Згідно з умовами проведення акції, забороняється

  • виконувати заміну безплатного місяця підтримки на грошовий еквівалент;
  • зменшувати вартість поточного договору супроводу;
  • переносити акційну підтримку на реєстраційний номер продукту, для якого зареєстрований договір ІТС версії ПРОФ або зареєстрований інший вид договору ІТС.

Користувачам, у яких закінчився або відсутній договір супроводу версії ПРОФ

Рекомендуємо укласти договір інформаційного технологічного супроводу версії ПРОФ в квітні 2020 року на будь-який період, і отримати додатково один місяць підтримки безкоштовно.

Інформаційно-технологічний супровід (ІТС) користувачів програм для автоматизації бізнесу є важливим напрямком підтримки. Саме завдяки регулярному використанню ІТС користувачі отримують ряд необхідних сервісів, таких як:

  • оновлення програм
  • технічну підтримку
  • можливість використання великої бази знань інформаційної системи ІТС
  • сервіс поновлення нормативної інформації
  • сервіс здачі електронної звітності в державні органи
  • адміністрування ПДВ та реєстрації податкових документів
  • а також інші сервіси

Про надання нашою компанією інформаційного технологічного супроводу продуктів BAS читайте також на сторінці “Технічна підтримка під ключ”➥

Вартість сервісів Інформаційно Технологічного Супроводу (на 3, 6, 12 місяців) версій ПРОФ і ТЕХНО дивіться в нашому прайсі➥ або магазині➥, або звертайтеся до нас особисто!

За матеріалами САБ
http://www.unionba.com.ua/news/662/

Договір ІТС техно і проф - Купити в ЕкспресСофт!З усіх питань щодо укладення договору ІТС звертайтеся до нас, використовуючи [sg_popup id=”4814″ event=”click”]форму зворотнього зв’язку[/sg_popup] або будь-яким зручним для Вас способом з розділу Контакти!